Zo helpen wij je

Kom je voor een consult en/of behandeling naar EVA kliniek dan hanteren wij onderstaande werkwijze om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Behandelovereenkomst

In veel gevallen is behandeling tijdens het eerste consult al mogelijk. Daarom sturen wij je met je afspraakbevestiging direct ook een behandelovereenkomst mee. Die kun je thuis alvast rustig doorlezen. Besluit je tijdens het consult tot een behandeling, dan teken je, samen met je arts, de overeenkomst.

Rustig gesprek

Tijdens het consult zal de arts eerst je klachten met je bespreken. Er is voldoende tijd en ruimte om je vragen te stellen. Vervolgens zal de arts uitleggen op welke manier je behandeld kunt worden.

Inwendig onderzoek

Kom je in aanmerking voor een behandeling met de FemiLift laser, dan volgt eerst een inwendig onderzoek. De arts controleert dan de conditie van je vagina en kan zo de juiste instellingen van de laser bepalen. Indien nodig wordt een inwendige echo gedaan om de organen in de buik te bekijken.

De behandeling

Na het onderzoek kan de arts direct de eventuele laserbehandeling uitvoeren. Hiervoor krijg je eerst een lichte verdoving met een zalf of spray. Indien je behandeling op een later moment zal plaatsvinden, wordt er een afspraak gemaakt. Wij werken volgens de strengste veiligheidsnormen en hebben aandacht voor de kleinste details. Zo kun je met een gerust gevoel je behandeling ondergaan

Goed om te weten

Kom je naar EVA kliniek voor een behandeling? Dan is het belangrijk dat je: niet ongesteld bent; geen blaasontsteking hebt; geen crèmes, lotions of vaginale douches gebruikt op de dag voor de behandeling. Heb je een spiraaltje? Dat is voor de behandeling geen enkel probleem.

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij staan je graag te woord.

Contact