Esther Mesters, plastisch chirurg

Na haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen volgde drs. Esther Mesters (1966) de opleiding algemene heelkunde in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Aan het UMC Radboud voltooide zij haar opleiding tot plastisch chirurg. Haar speciale aandachtsgebieden zijn aangezichts-chirurgie (ooglidcorrectie en wenkbrauwlift), borstcorrecties en schaamlipcorrecties.

Sinds 2014 verricht drs. Mesters plastisch chirurgische ingrepen bij Velthuis kliniek Eindhoven en is sinds 2018 ook betrokken bij EVA kliniek.

“Eva kliniek is een uniek concept omdat het de eerste kliniek is waarbij plastisch chirurgen samenwerken met gynaecologen. Wij proberen als team het taboe rond de vagina te veranderen. Vaak hebben vrouwen al jaren klachten, maar durven zij de stap niet te zetten. Dit zijn klachten van urineverlies tijdens lachen of springen, droogheid of meerdere schimmelinfecties. Bij EVA kliniek beoordelen wij deze wensen, geven advies en behandelen indien mogelijk. Vrouwen zijn soms onzeker over de vorm van hun kleine en grote schaamlippen. Deze kunnen wij beoordelen, advies geven en eventueel opereren. Ik ben gespecialiseerd in chirurgische correcties van de vagina, bijvoorbeeld een kleine en grote schaamlipcorrectie, huidoverschot rond de clitoris of lipofilling van de grote schaamlippen."

Maak een afspraak met Esther Mesters

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.