Coralien Broekhuysen, plastisch chirurg

Drs. Coralien Broekhuysen behaalde haar artsexamen aan de Universiteit van Utrecht waarna zij specialiseerde in de plastische chirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen en tevens staflid is geweest. Inmiddels is drs. Broekhuysen al vele jaren werkzaam als plastisch chirurg in Zuidoost Brabant.

“In een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) zoals EVA kliniek, kun je persoonlijkere en specifiekere zorg op maat bieden die een ieder zou willen en naar mijn mening ook recht op heeft.

Ik probeer in mijn werk veel aandacht te besteden en zorg te bieden aan die grote groep vrouwen die klachten hebben in de vagina/vulvo regio. Klachten waar men niet graag over spreekt vanwege schaamte of taboe en waar eerder nog geen goede behandeling voor was. Met onze nieuwe inzichten en technieken kunnen deze functionele problemen bij de oorzaak worden aangepakt.

Ik behandel o.a. veel vrouwen na borstkanker. Velen van hen hebben hormonen moeten gebruiken waardoor klachten van ongewild urine verlies bij lichte inspanning, droogheid en een branderig gevoel hier een gevolg van zijn. Mede door een nauwe samenwerking met een gynaecoloog kunnen we ook deze doelgroep een oplossing aanbieden.”

Maak een afspraak bij Coralien Broekhuysen

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.