Onze behandelingen

Onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor je klaar. We bieden voor verschillende problemen een passende behandeling en we leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

FemiLift

De FemiLift is een zeer moderne, veelzijdige, behandeling die optimale resultaten levert bij verschillende vrouwelijke klachten.

lees meer

Laserbehandeling tegen lichen sclerosus

Bij lichen sclerosus verliest de huid rondom de vagina langzaam haar elasticiteit. De huid wordt dikker, voelt strak aan en wordt wit van kleur.

lees meer

Laserbehandeling tegen vaginale droogheid

Een branderig gevoel, pijn bij het vrijen, steeds weer een infectie… Het zijn vervelende klachten die het gevolg zijn van vaginale droogheid.

lees meer

Laserbehandeling tegen urineverlies

Voel je nattigheid als je hoest, niest, springt of sport? Je bent niet de enige: maar liefst 1 op 4 vrouwen heeft te maken met ongewild urineverlies.

lees meer

Schaamlipcorrectie

Grote of uitstekende schaamlippen kunnen je ongemak of schaamte bezorgen tijdens het sporten of vrijen. Met een schaamlipcorrectie verhelpen we deze problemen.

lees meer

Lipofilling behandeling bij lege schaamlippen

Door fors gewichtsverlies neemt het volume van de buitenste schaamlippen af. Dat resulteert in een open vagina,

lees meer

Venusheuvel correctie

Een overtollige vetophoping boven het schaambeen kan vervelend zijn. We kunnen dit verhelpen met een liposuctie behandeling van de venusheuvel.

lees meer

Verkleining van de clitoriskap

Soms is je clitoriskap te wijd. We kunnen dit verhelpen door middel van een verkleining van de clitoriskap.

lees meer

Behandeling van een vaginale fissuur

Een fissuur (ook wel scheurtje of kloofje) in de vagina kan jaren bestaan. Vaak ontstaat het door droogheid of door het vrijen.

lees meer